20 sätt att öka vinsten - Praktisk affärsrådgivning

20 sätt att öka vinsten - Praktisk affärsrådgivning

I den här kursen tar vi upp tjugo generella och speciella råd riktade till dig som egen företagare eller redovisningskonsult. Vad är det egentligen som skapar lönsamma, växande och stabila företag? Hur ska man resonera och hur kan man agera som rådgivare?

Kursen visar handfast hur olika beslut påverkar företaget på kort och lång sikt. Vi är övertygad om att du som är företagare kommer att hitta flera råd som är värda att prova och om du är redovisningskonsult så har du en praktisk palett av åtgärder som du kan dela med dig av till dina kunder.

POPULÄRAST
KURSAVGIFT
1995:-
* Kursen ingår utan kostnad i årspaketet.

Ur kursinnehållet:

  • Kursen består av korta föreläsningar och ett material som du kan använda själv i ditt företag eller tillsammans med dina uppdragsgivare.

Målgrupp

Redovisningskonsulter, revisorer, ekonomipersonal och aktiva företagare.

Kursmål

Kursdeltagaren ska ha kunskaper om viktiga ekonomiska samband och effekter av olika beslut i företaget. Konsulter kan använda materialet i sin egen roll som rådgivare. Materialet i kursen passar bra för korta presentationer på frukostmöten och dylikt.

Förkunskaper

Kursen förutsätter grundläggande kunskaper i företagsekonomi och redovisning.

Kursintyg

Kursdeltagare som genomfört kursens samtliga föreläsningsavsnitt samt gjort arbetsuppgifterna som är kopplade till föreläsningsavsnitten.

Du behöver avsätta cirka 7 klassrumstimmar för att genomföra kursen. Särskild information för dig som redovisningskonsult eller revisor finns här.

ENSKILD KURS
Boka denna kurs för 1995 kr

Uppgifter om kursdeltagaren

Uppgifter om fakturamottagare

När vi behandlat din beställning får du en e-post med inloggningsuppgifter. Normalt inom en timmer om beställningen gjorts under kontorstid.
Har du frågor eller vill tala med någon om utbildningar?
Ring 023-669 50 00 eller ställ dina frågor via e-post info@righteducation.se.
Moms tillkommer på priserna ovan. Vi sänder faktura med e-post att betalas inom 10 dagar.

Här kan du boka ett kurspaket istället.

Företagskunskap genom praktiska kurser i företagsekonomi

Redovisning och ekonomistyrning är kunskaper som lönar sig. Framgång som företagare är en process som innefattar att lära sig företagandets hantverk.

Läs mera

Starta kurser i din egen takt

Oavsett om du har ett abonnemang eller väljer enstaka kurser så är det mycket enkelt att starta en kurs - det krävs bara ett knapptryck.

Läs mera

Dina kollegor kan anslutas

Har du ett årsabonnemang så kan du ansluta en eller flera kollegor till ett starkt reducerat pris.

Läs mera

Yrkesutbildning för dig som behöver

Lägg upp din egen studieplan eller välj en av våra yrkesutbildningar på distans inom ett eller flera ämnesområden. Efter genomförd utbildning kan du tentera för ett certifikat. På det sättet kan du stärka din kompetens och ta större ansvar på jobbet.

Läs mera

Kurs online innebär att du kan studera var och när det passar dig

Att studera online passar vårt flexibla och digitala arbetsliv. Med våra kurser har du alltid klassrummet med dig - praktiskt tycker vi.

Läs mera

Dokumentmallar underlättar arbetet

Med ett abonnemang så ingår också många praktiska dokumentmallar inom ekonomi, juridik och administration.

Läs mera