Alla kurser och utbildningar kan startas direkt
Bokslut - i teori och praktik
I denna kurs lär vi oss att göra bokslut. Vi diskuterar både regelverken som styr arbetet såväl som den praktiska hanteringen som sådan.
Kursen kan startas direkt.
Läs merFallgropar och vanliga frågor i momssystemet
Moms är ett av de mer komplicerade områdena av skatterätten. I den här kursen tittar vi på några av de områden där det lätt blir fel. Det här är kunskap som är viktig att ha med sig.
Kursen kan startas från 2022-08-10
Läs merPenningtvätt och finansiering av terrorism - för byråer
Den här kursen riktar sig speciellt till den som driver eller jobbar på en redovisningsbyrå. Det här är ett område som kräver en hel del eftertanke.
Kursen kan startas direkt.
Läs meroch ytterligare cirka 100 kurser här nedan som du kan starta direkt.
Filtrera kurskatalogen
Filtrera kurskatalogen för att hitta de kurser som passar dig. Du kan också fritextsöka på kursinnehåll.
Alla kurser kan startas direkt - välj en prisplan eller enskild kurs nedan %3Cb%3E%20sorterade%20efter%20kunskapsniv%C3%A5%3C/b%3E
Den här kursen, Affärsredovisning - från grundnotering till bokslut och analys, täcker in ämnet externredovisning brett. Kunskaper i redovisning är nyttigt i de flesta yrken. Att förstå de vanligaste ekonomirapporterna och hur man tolkar nyckeltal ökar chansen att fatta kloka beslut. Redovisningen är den viktigaste och mest användbara informationskällan för att förstå och leda ett företag.
Företag som får problem behöver ha goda råd. Många gånger kan man förebygga och förhindra genom att agera professionellt på ett tidigt stadium. Redovisningskonsulter och revisorer spelar här en viktig roll.
Att starta företag innebär ofta helt nya utmaningar och risker. I denna kurs behandlar vi några av de vanligaste och farligaste områdena. Bra att veta även för redovisningskonsulter som ofta är den förste att få frågan.
I denna kurs går vi igenom det allmänna rådet Bokföring och diskuterar vad det får för konsekvenser på hur vi organiserar vårt dagliga arbete med företagets affärshändelser.
Starta och driva företag Entreprenörskap är en kurs om att starta och att driva företag. Kursen ger en praktisk genomgång av ett antal analysmetoder som hjälper företagaren att öka sin konkurrenskraft.
Vid övergång till det nya regelverket K3 ska redovisningen konverteras enligt särskilda övergångsregler. Dessa tar vi upp i denna kurs.
Vill du lära dig hur ekonomi och redovisning fungerar i praktiken så är det här den kurs du ska välja. Vi går systematiskt igenom hur ett företags bokföring och rapportering är uppbyggd. Vi varvar teori och praktiska exempel.
En kunskapsprodukt kan vara svår att beskriva och prissätta. Hur tar man betalt för ett råd? Vi reder ut begreppen.
I denna kurs går vi metodiskt igenom hur man analyserar en årsredovisning. Till kursen finns både en e-bok och en praktisk checklista.
Vissa typer av köp kan vara komplexa och ställer stora krav på samspelet mellan köpare och säljare. Detta diskuterar vi i denna kurs.
Detta är en kurs i Arbetsrätt inom kursblocket Handelsrätt. Arbetsrätten påverkar oss alla och alla företagare måste behärska dess grunder.
Kursen behandlar de regler som gäller fram till den 30 september 2022.
Det är en mängd lagar som man förväntas känna till och alla som någon gång hållit en lagbok i sin hand inser att det finns en hel del att leva upp till. Som ekonomikonsult måste man behärska detta. I den här kursen koncentrerar vi oss på de viktiga områdena om avtals ingående.
Svensk standard för redovisningstjänster - En genomgång av Reko-standardens huvudpunkter. Här finns praktiska dokumentmallar och ett sammandrag av standardens huvudpunkter. Vi ger en snabb och praktiskt inriktad genomgång.
Kursen behandlar området köprätt. Kursen är en logisk fortsättning på Handelsrätt 1 - Avtalsrätt.
Kursen behandlar området fordringsrätt. Detta område av juridiken är i högsta grad relevant för redovisningskonsulter och företagsekonomer.
Kursen behandlar området marknadsrätt. Området påverkar oss alla då vi alla är en del i den, i forma av näringsidkare och konsumenter.
Detta är en kurs i Ekonomisk familjerätt inom kursblocket Handelsrätt. Den ekonomiska familjerätten påverkar oss alla.
Att driva affärsverksamhet innebär förhandling. Kunder, leverantörer och anställda är några av de vi kommer att förhandla med.
Moms är den skatt vi betalar på nästan all konsumtion av varor och tjänster. Momsen är ett komplicerat område av skatterätten. Här lär du dig grunderna i moms och hur och var du ska söka svaren på dina frågor.
Detta är en kurs i Associationsrätt, inom kursblocket Handelsrätt. Associationsrätten är omfattande och styr bildande, drift och avveckling av bolag, föreningar och stiftelser. Alla som jobbar med företag måste behärska detta område.
Kursen vänder sig till alla som i sitt arbete kommer i kontakt med fastighetslagstiftningen. Mäklare, redovisningskonsulter, banktjänstemän m.fl. kommer garanterat i kontakt med denna relativt komplicerade lagstiftning.
Kursen är en fristående del i vårt kursblock Handelsrätt.
I denna kurs behandlas reglerna för beskattning av inkomst av näringsverksamhet.
Reglerna om registrering av verklig huvudman gäller från 2 augusti 2017 och är ett led i kampen mot ekonomisk brottslighet.
Utbildningen ger praktisk kunskap om det dagliga arbetet på arbetsplatsen. Du får användbara metoder och tips för det systematiska arbetsmiljöarbetet.
Framtidsfullmakt är en ny form av ställföreträdarskap för vuxna, vid sidan av god man och förvaltarskap. En fullmakt med framskjutet ikraftträdande.
Kursen behandlar reglerna kring beskattning och redovisning av förmåner. I kursen förklarar vi vad du bör tänka på om du tar ut förmåner från ditt företag eller ger förmåner till dina anställda.
Kursen handlar om representation, konferenser och sponsring. Vi behandlar både skatte- och redovisningsreglerna och ger tips om vad man bör tänka på.
Den här kursen handlar om beskattning av traktamenten och reseersättningar. Området är delvis komplicerat beroende på speciella branschförhållanden.
Denna kurs är en introduktion till rättsordningen och rättskällorna. Den ger en bra grund för fortsatta studier. I kursen lär du dig hur rättsordningen är uppbyggd, vilka rättskällorna är och hur rättstillämpningen sker.
Kursen Skadeståndsrätten behandlar skadeståndets innebörd och betydelse samt reder ut de ansvarsförutsättningar som ska finnas för att skadestånd ska kunna utdömas. Kursen är en passande introduktion till övriga kurser inom juridik.
Kursen behandlar ämnet allmänna processrätten samt specialprocess och specialdomstolar. Kursen är en introduktion till processrätten, dvs. vårt system för att lösa tvister.
Kursen Personal och löner ger en uppdaterande sammanställning av regler kring löneberedning och personalhantering.
Excel är kanske det viktigaste analysverktyget för ekonomer. I denna kurs lär vi ut hur man använder Excel med fokus på ekonomifrågor. Kursen består av 35 lektioner och 24 arbetsuppgifter.
Grundkurs i skatterätt - En genomgång av det svenska skattesystemets uppbyggnad. I denna kurs behandlas inkomst av tjänst och inkomst av kapital.
Denna kurs vänder sig till dig som hanterar personal och löner. Vi fördjupar oss i reglerna för bilförmån för anställda och företagets ägare.
Kursen Deklaration 1 för dig som ska upprätta inkomstdeklaration under 2022 för fysisk persons inkomster under 2021.
Personuppgiftsansvar för personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning, förkortat GDPR, är en förordning som gäller alla medlemsstater i EU. Personuppgiftsansvaret är ett skadestånds- och straffsanktionerat ansvar. Kursen är en uppdatering av de kurser som vi har inom detta område.
I denna kurs koncentrerar vi oss på att förstå vad redovisningen berättar för oss genom olika rapporter och nyckeltal. Vi driver företaget för att åstadkomma något av värde för oss själva och våra intressenter. Vi vill att företag ska vara lönsamma och stabila och en trygg investering. Oavsett om vår investering består av pengar eller arbetsinsats. I kursen ”Grundläggande analys och ekonomistyrning” visar vi, på en grundläggande nivå och steg för steg, hur man kan resonera kring olika signaler som redovisningen ger oss och hur vi använder dessa för att fatta beslut kring drift och ekonomi.
Vill du förstå hur ett företag blir lönsamt och ekonomiskt stabilt? I denna ekurs koncentrerar vi oss på hur man granskar och analyserar ett företags finansiella rapporter. Lönsamhet och finansiell stabilitet är här nyckelbegrepp som alla företag måste behärska.
Vill du förstå hur ett företag blir lönsamt och ekonomiskt stabilt? I denna kurs, som är en fördjupning i ämnet, fortsätter vi att granska och analysera ett företags finansiella rapporter. Lönsamhet och finansiell stabilitet är här nyckelbegrepp.
Många ägarledda företag skulle ha bättre förutsättningar att bli lönsamma och framgångsrika om de hade en professionell styrelse. Företagsägare som vill se sitt företag växa bör allvarligt överväga att toppa laget med kunniga personer i en styrelse. Är du konsult så får du här tips om hur man tänker kring styrelsearbete i mindre företag.
Vill du lära dig hur ekonomi och redovisning fungerar i praktiken så är det här den kurs du ska välja. Vi går systematiskt igenom hur ett företags bokföring och rapportering är uppbyggd. Vi varvar teori och praktiska exempel. Till kursen finns en utförlig dokumentation.
Aktiv och strukturerad omvärldsanalys är viktigt. En erfaren företagskonsult kan åstadkomma mycket genom att vägleda sina kunder att hitta sina konkurrensfördelar.
Varje bransch har sin struktur av konkurrens. När man förstår dessa krafter och kan utnyttja den kunskapen så blir strategiarbetet lättare.
Vill du förstå hur ett företag blir lönsamt och framgångsrikt? I kursen koncentrerar vi oss på hur företag ska kunna skapa lönsam, stabil och kontrollerad tillväxt. Ska du förklara för andra hur olika beslut påverkar ekonomiska samband så får du flera bra modeller i kursen som du kan använda dig av.
I denna kurs beskriver vi och diskuterar modeller för att analysera och leda företag. Som företagskonsult har man nytta av dessa dagligen.
Kopplingen mellan redovisning och beskattning är grundläggande kunskaper som redovisaren måste behärska.
I den här kursen reder vi ut begreppen kring komponentredovisning. Avskrivning i K3 ska ske komponent för komponent. Det finns dock undantag. Vad komponentavskrivning innebär och, minst lika viktigt, vad det inte innebär, det förklara vi här med tydliga exempel.
Denna kurs diskuterar hur man kan öka lönsamheten som konsult genom att ha rätt fokus i sitt arbete.
Moms inom bygg- och fastighetsbranschen är ett särskilt komplicerat område inom skatterätten. Den här kursen ägnar sig helt åt detta.
I denna kurs går vi igenom det allmänna rådet BFNAR 2016:10 (K2) och diskuterar hur en årsredovisning ska utformas. Du får också en Excel-mall som kan användas för att upprätta årsredovisning och för att träna.
Kursen gör en genomgång av regelverket för årsbokslut enligt BFNAR 2017:3 (K2) som ska tillämpas av bland annat enskild näringsidkare, handelsbolag och ett antal andra företagsformer.
Kursen har ett antal interaktiva arbetsuppgifter som du ska besvara. Gör arbetsuppgifterna när du uppmanas i videoavsnittet eller när det kommer som nästa kursmoment. När du lämnat ditt svar får du vår kommentar. Läs denna och jämför med ditt svar. Lycka till!
Kursen behandlar de regler som gäller fram till den 30 september 2022.
Kursen GDPR för redovisnings- och revisionsbyråer tar upp branschspecifika problem och visar detaljerat hur GDPR kan implementerar på en redovisnings- och revisionsbyrå.
Denna kurs handlar om de nya reglerna för årsbokslut. Vi gör en jämförelse mellan K2 årsbokslut, K2 årsredovisning och K3.
Det finns alltid saker man kan göra för att öka vinsten i ett företag. Den här kursen är en kurs i praktisk affärsrådgivning med uppslag till proaktiva samtal med sina medarbetare. Är du ekonomikonsult så har du här en rad områden som du kan utforska tillsammans med dina kunder. Här har vi fullt fokus på ett av de viktigaste syftena med företaget, nämligen att skapa vinst. Som konsult ska du naturligtvis stödja detta syfte.
Alla som hanterar personalfrågor måste vara insatt i de viktiga avtalsfrågorna inom arbetsrätten. Risken för felaktig hantering av personalfrågor och därmed konflikter och skadestånd är annars stor.
Kursen behandlar de regler som gäller fram till den 30 september 2022.
Här handlar det om ledighetslagstiftningen. Alla som har en anställning kommer någon gång att behöva vara ledig. Semester, sjukdom eller andra legitima orsaker regleras i arbetsrätten.
Kursen behandlar de regler som gäller fram till den 30 september 2022.
Här handlar det om reglerna kring arbetsbrist. När och hur kan en arbetsgivare reducera arbetsstyrkan med hänvisning till arbetsbrist? Här finns det en hel del saker att tänka på. Vad man ska och inte ska göra. Vi reder ut begreppen.
Kursen behandlar de regler som gäller fram till den 30 september 2022.
Här behandlar vi reglerna kring hur en anställning avslutas. Reglerna är bitvis komplicerade och olika beroende på vilken anställningsform man har. När och hur kan en arbetsgivare avskeda en arbetstagare? Här finns det en hel del saker att tänka på.
Kursen behandlar de regler som gäller fram till den 30 september 2022.
I kursen behandlar vi reglerna kring arbetstid som är komplicerade - både för arbetsgivaren och arbetstagaren.
Kursen behandlar de regler som gäller fram till den 30 september 2022.
Reglerna kring föräldraledighet är komplicerade - både för arbetsgivaren och arbetstagaren.
I den här kursen granskar vi ett antal områden där momssystemet innehåller fallgropar. Vi har också samlat en del nyheter och praktisk vägledning som kan vara nyttiga för den som ska hantera momsfrågor.
Att välja rätt företagsform har stor betydelse. I den här kursen granskar vi för och nackdelar med de olika företagsformerna.
Moms vid upplåtelse av fastighet är ett specialreglerat område. I denna kurs visar vi hur reglerna ska tillämpas. I kursen grNAKe vi aktuell praxis på området.
Kursen Redovisningsfrågor och Covid vänder sig till dig som jobbar som redovisningskonsult eller revisor.
Denna kurs går systematiskt igenom årsredovisning i K2 och K3 och visar överskådligt hur reglerna ska tillämpas.
Denna kurs handlar om konsten att läsa en revisionsberättelse. Vad betyder revisorns olika uttalanden? Hur påverkar dessa min förståelse av årsredovisningen? En nyttig kurs för alla som ska tolka en årsredovisning.
Skatteplanering inför årsskiftet 2020-2021 - fysisk person och näringsidkare, riktar sig till dig som känner att du bör planera inför årsskiftet. Jobbar du på redovisningsbyrå så gäller detta säkert merparten av dina kunder.
Kursen ger en summering av skattenyheter inför året 2022 inom inkomstskatt och moms mm. Skattedag 2021 - 2022 är för dig som jobbar på ett företags ekonomiavdelning eller sköter redovisningen åt andra. Ny praxis genom aktuella domar och ställningstaganden från SKV. Det kräver ständig påfyllning av nya kunskaper.
Kursen Deklaration 2 för dig som ska deklarera näringsverksamhet i deklarationen 2022 för verksamhetsåret 2021.
Kursen Deklaration K10 för dig som under 2022 ska deklarera för ägare i fåmansaktiebolag. Här handlar det om deklaration av bland annat utdelning på kvalificerade andelar och försäljning av aktier.
Denna kurs vänder sig till dig som hanterar personal- och lönefrågor. Vi behandlar skatterelaterade frågor samt nyheter och aktuella rättsfall inom arbetsrätten.
Att deklarera för ett handelsbolag är krångligt. Om delägarna är både fysiska och juridiska personer blir det ännu mera att tänka på. Kursen reder ut detta och pekar på saker man bör tänka på.
I denna kurs lär vi oss att deklarera för ett aktiebolag, samtidigt som du också lär dig de centrala skattereglerna. Vi säljer både fastighet och aktier och ser hur detta ska hanteras i deklarationen. Vi gör också en genomgång av de kopplade områdena mellan redovisning och beskattning.
Kursen Redovisningsnyheter vänder sig till dig som jobbar med redovisning och företagsekonomiska frågor.
Bokslut – i teori och praktik. Den här kursen består av två delar. I del 1 går vi igenom de väsentligaste reglerna för värdering av tillgångar och skulder samt vad som är avdragsgilla kostnader. I del 2, den praktiska delen, gör vi ett bokslut tillsammans. Här kan du följa hur bokslutsarbetet fortskrider post för post. Vi utgår från ett material bestående av balans- och resultaträkning, så som du skulle få det efter ett års löpande redovisning.
Det finns en rad situationer när vi gör kalkyler. Vi ska kanske lämna en offert och ska räkna på priset. Vi kanske ska räkna på en produktionslösning. Vad är vår optimala produktionsvolym? Var ligger vår nollpunktsomsättning? Vad händer om vi ändrar förutsättningarna? I kursen lär vi oss med hjälp av exempel.
Kursen går igenom de nya reglerna om anställningsskydd i LAS. Vi behandlar också ändringarna i uthyrningslagen och de regeländringar som berör facklig förtroendeman.
Det här är frågor som alla redovisningskonsulter och revisorer måste behärska. Redovisningsfrågorna kring fortsatt drift samt när och hur en kontrollbalansräkning ska upprättas och utformas är mycket viktiga. Ett felaktigt beslut eller en felaktig handering kan bli en riktigt dyr erfarenhet.
Denna kurs handlar om konsten att utforma en revisionsberättelse som avviker från standardformuleringen. Utifrån konkreta exempel guidar föreläsaren oss genom de bitvis komplicerade avvägningar som revisorn måste göra. Uppdaterad till 2017 års regler.
Den här kursen är en fördjupning i ämnet arbetsrätt. Vi koncentrerar oss på hur och när en konkurrensklausul kan användas i avtalet.
Skattereglerna för inkomst av näringsverksamhet är bitvis komplicerade. I denna kurs ägnar vi oss helt åt reglerna för räntefördelning.
I kursen belyser vi ämnet både ut skattetekniskt perspektiv och företagsekonomiskt perspektiv. Skattemässiga reserveringar är en kurs i blocket Beskattning av inkomster av näringsverksamhet.
Rollen som professionell rådgivare ställer stora krav. Vårdslös och felaktig rådgivning kan orsaka stor skada och rådgivaren kan ställas till ansvar. Kursen är intressant för en stor grupp personer inom både privat och offentlig sektor som i sitt dagliga arbete ger råd.
Denna kurs behandlar ämnet Revisorsintyg. Kursen vänder sig till kvalificerade revisorer som vill fördjupa sig i detta svåra ämne.
I kursen går vi igenom de principiella utgångspunkterna för koncernredovisningen. Vi lär oss tekniken för att upprätta koncernens resultat- och balansräkningar. En kurs i koncernredovisning. Detta är en fördjupningskurs i externredovisning.
Denna kurs beskriver hur byte från en företagsform till en annan företagsform går till. Vi berör både skatterättsliga och redovisningsrättsliga aspekter av ett byte. Vi behandlar byte från enskild firma till AB samt handelsbolag till AB.
Mot bakgrund av den nya lagen om företagshemligheter diskuterar vi lojalitetsbegreppet arbetsgivare - arbetstagare.
Den här kursen handlar de arbetsrättsliga reglena vid övergång av verksamhet. Anställningsskyddslagen LAS och medbestämmandelagen MBL innehåller regler om skydd för arbetstagare då verksamhet övergår från en arbetsgivare till en annan arbetsgivare.
Detta är en fördjupning i ämnet Associationsrätt. I kursen behandlar vi reglerna i aktiebolagslagen som gäller värdeöverföring och lån.
Kursen är en fördjupning i Koncernredovisning och förvärvsanalys. Hur hanterar man olika förvärvssituationer och prissättningar av förvärvade andelar. Här bygger vi vidare på redan inhämtade kunskaper i koncernredovisning.
Kursen Arbetstvist - Arbetsrätt för VD ger en samlad och kortfattad redovisning av den arbetsrättsliga processen samt vad en företagsledare måste veta i samband med en arbetstvist. I kursen gör vi en metodisk genomgång av reglerna för uppsägning och avskedande.
Kursen behandlar de regler som gäller fram till den 30 september 2022.
Kursen Skadestånd - ren förmögenhtsskada, en fördjupning, vänder sig till dig som yrkesmässigt ger råd. Du kan till exempel vara redovisningskonsult eller revisor.
Denna kurs vänder sig till dig som ska upprätta årsredovisning, som konsult bidräda vid upprättandet eller som revisor granska årsredovisningen. I kursen diskuterar vi ett antal beslutsituationer i samband med regelverket som styr upprättande och offentliggörande.
Denna kurs gör en genomgång av de regler som gäller vid olovlig frånvaro. Kursen är en fördjupning i arbetsrätt där vi analyserar aktuella rättsfall.
Kursen behandlar de regler som gäller fram till den 30 september 2022.
Denna kurs ger dig de senaste uppdateringarna som gäller från 2020 och en omfattande genomgång av ämnet penningtvätt samt arbetet att motverka detta. Vi ger även en rad tips och exempel kring hur man kan arbeta för att införa rutiner i din organisation.
I denna kurs går vi igenom de speciella momsregler som gäller vid e-handel med konsumenter i andra EU-länder. De nya momsregler kommer att gälla från 1 juli 2021
Vi koncentrerar oss på områden där man som redovisningskonsult eller revisor kan förhindra att fel och problem uppkommer. Det handlar om ansvar och konsekvenserna av att inte ta sitt ansvar. Hur ledarskap och personalstöd kan förhindra och löser allvarliga problem.
Detta är en fördjupning i ämnet Associationsrätt och Skatterätt. I kursen behandlar diskuterar vi aktieägartillskott ur flera perspektiv. Vi ser på de juridiska aspekterna, bokföringen samt de skattemässiga frågorna. Vi gör även en jämförande granskning av lån från ägare till eget bolag.
Hur kan vi förhindra penningtvättsbrott? Kursen ger en rad tips och exempel kring hur man kan arbeta för att införa rutiner i sin organisation. Vi utgår från arbetet på en revisions- eller redovisningsbyrå och ger många praktiska exempel. Men materialet passar en bred grupp av personer och branscher som är exponerad för risken att medverka i penningtvätt.
Direktpension är ett avtal mellan företaget och en anställd om att en pension ska betalas ut direkt från företaget. Direktpension passar bäst mellan företaget och dess ägare. Direktpension är ett intressant alternativ eller komplement till andra pensionslösningar. I kursen gör vi en överblick över pensionsmöjligheter speciellt för ägare i aktiebolag men koncentrerar oss på möjligheten till direktpension. Vi visar med hjälp av räkneexempel och avtalsexempel.
Kursen om Skatteplanering och utdelning i fåmansaktiebolag. Reglerna för lön, utdelning och kapitalvinst är komplicerade och gäller den som äger andelar i ett fåmansföretag. Här gäller det personer som både äger och driver verksamheten i företaget. Vad ska man tänka på och hur kan man planera för att få maximal nytta av de speciella reglerna? Beslut under 2022 om uttag av lön och ägande kommer att påverka hur stor utdelning som kan tas under 2023 och framgent. Men det är inte bara det man ska tänka på.
Företagskunskap genom praktiska kurser i företagsekonomi
Redovisning och ekonomistyrning är kunskaper som lönar sig. Framgång som företagare är en process som innefattar att lära sig företagandets hantverk.
Läs meraStarta kurser i din egen takt
Oavsett om du har ett abonnemang eller väljer enstaka kurser så är det mycket enkelt att starta en kurs - det krävs bara ett knapptryck.
Läs meraDina kollegor kan anslutas
Har du ett årsabonnemang så kan du ansluta en eller flera kollegor till ett starkt reducerat pris.
Läs meraYrkesutbildning för dig som behöver
Lägg upp din egen studieplan eller välj en av våra yrkesutbildningar på distans inom ett eller flera ämnesområden. Efter genomförd utbildning kan du tentera för ett certifikat. På det sättet kan du stärka din kompetens och ta större ansvar på jobbet.
Läs meraKurs online innebär att du kan studera var och när det passar dig
Att studera online passar vårt flexibla och digitala arbetsliv. Med våra kurser har du alltid klassrummet med dig - praktiskt tycker vi.
Läs meraDokumentmallar underlättar arbetet
Med ett abonnemang så ingår också många praktiska dokumentmallar inom ekonomi, juridik och administration.
Läs mera