Att studera online är effektivt

Utveckla din konsultverksamhet

I denna kurs diskuterar vi hur man ska kunna tjäna pengar på sin konsultverksamhet och hur kunderna ska bli glada och lyckliga med våra tjänster. Vi visar hur man kan ställa om sitt fokus från strikt produktion till något både lönsammare och mera inspirerande. Både för konsulten och för kunden.

Under kursen tar vi upp viktiga framtidsfrågor som kommer att stöpa om hela branscher. En svensk utredning har slagit fast att mer än 50 procent av dagens anställda beräknas kunna ersättas av digital teknik under de kommande 20 åren! Redovisningsekonomer kommer att påverkas mer än många andra. Grupper som har lägst sannolikhet att påverkas är yrken som kräver originalitet, konstnärlighet, förhandling och liknande. Frågan blir naturligtvis, hur ska man agera?

Målgrupp

Ekonomikonsulter, redovisningskonsulter men även andra konsulter som säljer sin tid och sitt kunnande. Personer som ska starta konsultverksamhet inom ekonomi och administration får genom denna kurs en hel del att tänka på.

Kursinnehåll:

 Vikten av att fråga VARFÖR
 Hur man skapar en högre mening i jobbet
 Att utveckla yrkesrollen
 Hur man ökar värdet på sina tjänster
 Prissättning enligt värde
 Utmaningar inför framtiden
 Hur man utvecklar sig själv och sitt företag

Kursmål

Ge förståelse för vad som skapar lönsamma tjänsteföretag.

Förkunskaper

Deltagarna arbetar som konsulter i tjänsteföretag eller är intresserad av att starta konsultverksamhet. Kursen är en logisk fortsättning på kursen Ledningssystem för tjänstekvalitet - Reko.

Studieform

Kursen består av ett antal föreläsningar som du kan se och lyssna till via Internet. Du kan lyssna på föreläsningarna hur många gånger som helst. Till avsnitten finns arbetsuppgifter och testfrågor. Till kursen finns en dokumentation av föreläsningsbilder och en forskningsrapport kring automatisering av tjänsteföretag.

Kursintyg

Den som genomfört kursens samtliga föreläsningsavsnitt och svarat på testa-dig-självfrågorna får ett kursintyg.


Kursavgift

1495.- + moms 25%

* Kursen ingår utan kostnad i årsabonnemanget.

Läs mera om vårt förmånliga årsabonnemang under Kurser/Prisplan >>
Kursen omfattar 2 timmar inom Redovisning.

Obs! Detta är en E-kurs som ges över Internet.

Logga in för att starta denna kurs. Eller klicka här för att bli kund


Företagskunskap genom praktiska kurser i företagsekonomi

Redovisning och ekonomistyrning är kunskaper som lönar sig. Framgång som företagare är en process som innefattar att lära sig företagandets hantverk.

Läs mera

Starta kurser i din egen takt

Oavsett om du har ett abonnemang eller väljer enstaka kurser så är det mycket enkelt att starta en kurs - det krävs bara ett knapptryck.

Läs mera

Dina kollegor kan anslutas

Har du ett årsabonnemang så kan du ansluta en eller flera kollegor till ett starkt reducerat pris.

Läs mera

Yrkesutbildning för dig som behöver

Lägg upp din egen studieplan eller välj en av våra yrkesutbildningar på distans inom ett eller flera ämnesområden. Efter genomförd utbildning kan du tentera för ett certifikat. På det sättet kan du stärka din kompetens och ta större ansvar på jobbet.

Läs mera

Kurs online innebär att du kan studera var och när det passar dig

Att studera online passar vårt flexibla och digitala arbetsliv. Med våra kurser har du alltid klassrummet med dig - praktiskt tycker vi.

Läs mera

Dokumentmallar underlättar arbetet

Med ett abonnemang så ingår också många praktiska dokumentmallar inom ekonomi, juridik och administration.

Läs mera