Alltid billigare med årsabonnemang

Abonnemang Personal - Paketpris kurser i ett år

Med detta Abonnemang Personal har du tillgång till ett urval av våra online kurser inom området löner, personal och arbetsrätt. Du har också tillgång till allt material i vår Personalhandbok, inklusive en mängd dokumentmallar och checklistor. Allt smidigt och åtkomligt via Internet.

Ett lågt pris för alltsammans under ett år!

Om du arbetar som ekonomiansvarig, löneansvarig, lönekonsult, redovisningskonsult eller på ekonomiavdelning så vet vi att du kommer att ha nytta av detta.

Ska du göra vissa utbildningar och kurser som obligatorisk uppdatering i ditt yrke, så är detta en modell som spar både tid och pengar. Årsabonnemang Personal kostar endast 3 960 kr per år vilket utslaget blir 330 kr per månad!

Kurser som ingår i detta abonnemang


Paketpris

3960 kronor. Moms tillkommer.

Logga in för att köpa kurspaketet, eller gå till Bli kund för att skapa ett konto.


Företagskunskap genom praktiska kurser i företagsekonomi

Redovisning och ekonomistyrning är kunskaper som lönar sig. Framgång som företagare är en process som innefattar att lära sig företagandets hantverk.

Läs mera

Starta kurser i din egen takt

Oavsett om du har ett abonnemang eller väljer enstaka kurser så är det mycket enkelt att starta en kurs - det krävs bara ett knapptryck.

Läs mera

Dina kollegor kan anslutas

Har du ett årsabonnemang så kan du ansluta en eller flera kollegor till ett starkt reducerat pris.

Läs mera

Yrkesutbildning för dig som behöver

Lägg upp din egen studieplan eller välj en av våra yrkesutbildningar på distans inom ett eller flera ämnesområden. Efter genomförd utbildning kan du tentera för ett certifikat. På det sättet kan du stärka din kompetens och ta större ansvar på jobbet.

Läs mera

Kurs online innebär att du kan studera var och när det passar dig

Att studera online passar vårt flexibla och digitala arbetsliv. Med våra kurser har du alltid klassrummet med dig - praktiskt tycker vi.

Läs mera

Dokumentmallar underlättar arbetet

Med ett abonnemang så ingår också många praktiska dokumentmallar inom ekonomi, juridik och administration.

Läs mera