Alltid billigare med årsabonnemang

Abonnemang - Paketpris alla kurser i ett år

Skaffa ett kurspaket (årsabonnemang) och få tillgång till alla våra kurser för dig som jobbar med företagsekonomi. Är du redovisningskonsulter, jobbar på ett företags ekonomiavdelning eller på en förvaltnings så är detta ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad. Effektivare än så här kan det nog knappast bli. Dessutom ingår våra dokumentmallar i årsabonnemanget.

Ett årspris på allt!

Du har tillgång till vårt hela kursutbud under ett år. Nya kurser eller uppdateringar – du startar en kurs och sätter igång med dina studier när det passar dig.

Många av våra kurser behandlar ämnen där förändringstakten är snabb. Skatter är ett sådant område. Genom att abonnera på hela vårt kursutbud så har du alltid tillgång till våra uppdateringar i form av nya kurser och uppdatering av befintliga kurser.

Ska du göra vissa utbildningar och kurser som obligatorisk uppdatering i ditt yrke, så är detta en modell som spar både tid och pengar. Vi har kurser inom juridik, redovisning, skatt, ekonomistyrning och generell företagsekonomi. Vi täcker därigenom in en stor del av de områden som är aktuella för den som jobbar praktiskt med ekonomi, såsom exempelvis redovisningskonsulter.

Årsabonnemanget kostar endast 5 940 kr vilket utslaget blir 495 kr per månad. Är ni flera på samma arbetsplats som vill utnyttja årsabonnemanget så kostar varje ytterligare deltagare (egen inloggning) 1 995 kr per år, utslaget knappt 166 kr per månad!

Med ett årsabonnemang kan du enkelt gå på kurs när det passar dig. Kanske en kurs i ekonomistyrning eller koncernredovisning? Eller är skattenyheter något för dig? Vad skulle du ha nytta av?

Dokumentmallar ingår i abonnemanget

I årsabonnemanget ingår även samtliga våra dokumentmallar - både de allmänna dokumenten och personaldokumenten med åtgärdsscheman. Med dokumentmallarna löser du snabbt en hel del vardagsproblem och spar massor med tid.


Paketpris

5940 kronor. Moms tillkommer.

Logga in för att köpa kurspaketet, eller gå till Bli kund för att skapa ett konto.


Företagskunskap genom praktiska kurser i företagsekonomi

Redovisning och ekonomistyrning är kunskaper som lönar sig. Framgång som företagare är en process som innefattar att lära sig företagandets hantverk.

Läs mera

Starta kurser i din egen takt

Oavsett om du har ett abonnemang eller väljer enstaka kurser så är det mycket enkelt att starta en kurs - det krävs bara ett knapptryck.

Läs mera

Dina kollegor kan anslutas

Har du ett årsabonnemang så kan du ansluta en eller flera kollegor till ett starkt reducerat pris.

Läs mera

Yrkesutbildning för dig som behöver

Lägg upp din egen studieplan eller välj en av våra yrkesutbildningar på distans inom ett eller flera ämnesområden. Efter genomförd utbildning kan du tentera för ett certifikat. På det sättet kan du stärka din kompetens och ta större ansvar på jobbet.

Läs mera

Kurs online innebär att du kan studera var och när det passar dig

Att studera online passar vårt flexibla och digitala arbetsliv. Med våra kurser har du alltid klassrummet med dig - praktiskt tycker vi.

Läs mera

Dokumentmallar underlättar arbetet

Med ett abonnemang så ingår också många praktiska dokumentmallar inom ekonomi, juridik och administration.

Läs mera