Sök i Ekonominyheter


Kammarrätten ändrar Tillväxtverkets bedömning om jämförelsemånad

Tillväxtverket hade nekat ett bolag korttidsstöd med hänvisning till att bolaget inte har redovisat arbetsgivaravgifter under jämförelsemånaden. Tillväxtverket ansåg dessutom att lön måste ha betalats under minst tre månader före stödmånaderna. Kammarrätten menar att det saknas stöd i lagen för att ställa ett sådant krav och ärendet visas åter till Tillväxtverket för ny handläggning.


Källa: Kammarrätten i Stockholm 

Avmarkera dokumentet >>


Företagskunskap genom praktiska kurser i företagsekonomi

Redovisning och ekonomistyrning är kunskaper som lönar sig. Framgång som företagare är en process som innefattar att lära sig företagandets hantverk.

Läs mera

Starta kurser i din egen takt

Oavsett om du har ett abonnemang eller väljer enstaka kurser så är det mycket enkelt att starta en kurs - det krävs bara ett knapptryck.

Läs mera

Dina kollegor kan anslutas

Har du ett årsabonnemang så kan du ansluta en eller flera kollegor till ett starkt reducerat pris.

Läs mera

Yrkesutbildning för dig som behöver

Lägg upp din egen studieplan eller välj ett av våra kursblock inom ett eller flera ämnesområden. Efter genomförd utbildning kan du tentera för ett certifikat. På det sättet kan du stärka din kompetens och ta större ansvar på jobbet.

Läs mera

Kurs online innebär att du kan studera var och när det passar dig

Att studera online passar vårt flexibla och digitala arbetsliv. Med våra kurser har du alltid klassrummet med dig - praktiskt tycker vi.

Läs mera

Dokumentmallar underlättar arbetet

Med ett abonnemang så ingår också många praktiska dokumentmallar inom ekonomi, juridik och administration.

Läs mera