Att studera online är effektivt

** Denna kurs är under utveckling **

Revisionsnyheter 2019

Kurs blickar både bakåt och framåt. Vad är det som hänt under året och vad är att vänta framöver. Vi diskuterar också konkreta fall och analyserar tillsynsärenden.

Målgrupp:

Kursen vänder sig till kvalificerade revisorer.

Kursinnehåll:

  • Aktuella ämnen, rättsfall och samt ärenden hos Revisorsinspektionen

Kursmål:

Kursens mål är att beskriva vad som händer i revisionsbranschen just nu samt att informera genom föreläsningar och arbetsuppgifter.

Förkunskaper:

Kursen vänder sig till kvalificerade revisorer.

Studieform:

Kursen består av ett antal föreläsningar som du kan se och lyssna till via Internet. Du har ett år på dig att genomföra kursen och du kan lyssna på föreläsningarna hur många gånger som helst.

Kursintyg:

Kursdeltagare som genomfört kursens samtliga föreläsningsavsnitt och svarat på kontrolluppgifterna samt de obligatoriska arbetsuppgifternafår ett kursintyg.

** Preliminärt tillgänglig från 2019-09-20 **

Var med och påverka kursinnehållet i denna kurs eller föreslå något annat ämne som du vill att vi utarbetar en kurs kring.

Boka dig för utskick av kursnyheter så meddelar vi när vi lägger ut nya kurser.Företagskunskap genom praktiska kurser i företagsekonomi

Redovisning och ekonomistyrning är kunskaper som lönar sig. Framgång som företagare är en process som innefattar att lära sig företagandets hantverk.

Läs mera

Starta kurser i din egen takt

Oavsett om du har ett abonnemang eller väljer enstaka kurser så är det mycket enkelt att starta en kurs - det krävs bara ett knapptryck.

Läs mera

Dina kollegor kan anslutas

Har du ett årsabonnemang så kan du ansluta en eller flera kollegor till ett starkt reducerat pris.

Läs mera

Yrkesutbildning för dig som behöver

Lägg upp din egen studieplan eller välj ett av våra kursblock inom ett eller flera ämnesområden. Efter genomförd utbildning kan du tentera för ett certifikat. På det sättet kan du stärka din kompetens och ta större ansvar på jobbet.

Läs mera

Kurs online innebär att du kan studera var och när det passar dig

Att studera online passar vårt flexibla och digitala arbetsliv. Med våra kurser har du alltid klassrummet med dig - praktiskt tycker vi.

Läs mera

Dokumentmallar underlättar arbetet

Med ett abonnemang så ingår också många praktiska dokumentmallar inom ekonomi, juridik och administration.

Läs mera